Mode

Hur man bär en bandana

En bandana är ett bra sätt att lägga till lite känsla till vilken outfit som helst. De ser bra ut knutna runt handleden, ha den som pannband eller lindade runt halsen. De är också ett utmärkt val för en ”badass” look. Välj en mörk bandana med ett iögonfallande tryck för en look som är direkt från 1980-talet. Och glöm inte hatten! Det är ett bra sätt att klä upp en vanlig outfit och lägga till en rolig vintagelook.

Att bära en bandana är ett bra sätt att piffa upp din stil, men det kan vara svårt att veta hur man ska knyta den. Victoria Gibson, grundare av modeuthyrningstjänsten HURR, ger några tips om hur man stylar en bandana för olika tillfällen. Här är några idéer:

För smarta tillfälliga tillfällen ger en bandana en respektlös touch till en vit skjorta och chinos, eller en avslappnad kostym och T-shirt. Dessutom kan du till och med bära den som en ficka! Du kommer att se otroligt snygg ut och sticka ut bland dina kamrater! Så fortsätt och visa lite attityd och ha kul! Observera att bandanas kan bäras både som pannband och fickor!

bandana

Du kan hitta ett stort urval av bandanas på Instagram. Dessa kan också fungera som en fickruta! Kom bara ihåg att stryka dem innan du använder dem för att undvika att de blir för skrymmande. Att använda bandanas som en fickruta är ett bra sätt att sätta en snygg touch till en annars intetsägande outfit. Välj en bandana som matchar din outfit! Den ska vara tillräckligt tjock för att sticka ut ur fickan men tillräckligt liten för att inte vara en börda för din plånbok.

En klassisk röd och vit paisley-bandana är ett utmärkt val för casual streetwear. Den röda och vita paisley-bandanan passar bra med ett antal utseenden. Kombinera den med små röda prickiga strumpor för en nyans av färg och ett par skinny jeans med en reva i knäet. Ett annat sätt att bära en bandana är att knyta den runt huvudet eller knyta den runt handleden för en rockstar-look. Du kan till och med bära den runt halsen, knuten baktill.

Snusnäsdukar kan bäras på huvudet, halsen, handleden och midjan som halsduk, bälte eller midjeband. Du kan också använda en bandana som fickruta eller midjeband, beroende på vad du har på dig. Bomullssnusnäsdukar passar bra med en hawaiiansk skjorta, medan silkessnusnäsdukar är mer lämpliga för smarta tillfälliga tillfällen. Och visst passar bomullssnusnäsdukar även till vardags.