Mode

Varför inte unna dig en fransförlängning

Ögonfransförlängning innebär att fransar, en eller flera, fästs på dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett lim som är semi-permanent. Dina förlängningar sitter kvar ungefär sex veckor – lika länge som det tar för naturliga ögonfransar att bytas ut. Du kan efter några veckor göra en påfyllnad och sätta dit nya fransar på de ställen där du har tappat fransarna. Ögonfransförlängning kan göras på alla så länge som det finns hårstrån som fransarna kan fästas på. Idag gör både tjejer och killar i alla åldrar fransförlängning. Fransarna är ofta tillverkade av en speciell plast. Silkesfransar är vanligast i Sverige, men det finns också fransar som är tillverkade av minkhår.

Hur många fransar som fästs skiljer sig åt men ofta brukar man fästa ungefär 100 fransar på varje öga. Vilken typ av fransar som är bäst är individuellt och formen på dina ögon spelar roll. Ett öga som har en nedåtgående form ska ha de längsta fransarna i mitten av ögat eftersom det hjälper att öppna upp blicken. Om långa fransar placeras ute i kanten så ser du trött ut. De naturliga fransarnas längd och böjning är också viktigt att titta på innan ett beslut tas om vilka fransar som passar bäst. Vilken riktning som fransarna växer är också en faktor.

Prova gärna en mer naturlig look första gången som du gör en fransförlängning. Du kan sedan öka eller minska längden och tätheten på fransarna. Hos Bellestore hittar du ett brett utbud med fransar i olika längd, tjocklek och färg. Fransarna som säljs är gjorda av syntetiskt silke och falsk mink. Alla fransarna ser ut och känns som silke och mink men de ät tillverkade av PBT-plast. Fransar i silke ser mer naturliga ut jämfört med de syntetiska fransarna som först kom ut på marknaden. Syntetiska fransar kan se hårda och glansiga ut. Men här finns inte bara fransar utan också olika verktyg som hjälper dig att ge dina kunder fjäderlätta och snyggt separerade fransar. Hos Bellestore finns alla olika typer av tillbehör och produkter som krävs för att göra förlängningar.