Myself

Dags att ta steget och operera ögonen

Jag har länge funderat på att göra en ögonoperation. Efter att ha kollat in och tittat på Ögonoperation.nu tror jag att jag bestämt mig för att fixa till synen med hjälp av ögonlaser. Det verkar läskigt, och kostar en slant, men jag tror ändå att det kommer vara värt det i det långa loppet. Tänk att vakna upp och slippa behöva sträcka sig efter glasögonen det första på morgonen!

Test för att se om det går att göra operation

Eftersom jag bara har närsynthet och inte har några andra synfel ska det inte vara något problem med operationen. Jag funderade på det för ett tag sen och gjorde då en gratis kontroll där de bland annat testade elasticiteten i mina ögon och konstaterade att det kommer gå bra att operera på mig. Så det är egentligen bara att boka in en operation och köra, vilket är skönt.

Dyrt men värt det

Det kostar en hel del att operera ögonen, det är klart. Priserna varierar men just nu har flera kliniker prissänkningar på grund av coronan så nu är rätt tid att slå till. Det kostar en hel del med glasögon och linser också. Så även om engångsinvesteringen för en ögonlaser är stor tror jag att det kommer betala igen sig på sikt samtidigt som det gör mitt liv enklare.