Mode

En perfekt present till mannen i ditt liv

Håller ni med mig om att klassiska tidlösa klockor passar perfekt som present, både till yngre och äldre? Jag tycker att det bästa med klockor är att de ofta passar till alla olika typer av klädstilar samt vid olika tillfällen. Klockan är en accessoar som passar både på jobbet och på festen. Förutom att visa tiden så är klockan ett fashion statement med, det är lätt att se vilken klocka du har på armen. Många använder klockan som en statussymbol och tiden för fast fashion bland klockor är över.

 

Hur hittar du rätt klocka att ge bort?

Snygga klockor som håller och passar till det mesta är vad de flesta uppskattar. Att köpa väldigt specifika klockor som sportklockor eller med avancerad design ställer krav på att du känner den du köper klockan till riktigt väl. Northman Lengi har klassiska klockor som passar till den mest modemedvetna som till den diskreta. En klocka med klassiskt utseende är det säkra valet som de allra flesta kommer att uppskatta. Ett sätt att piffa upp en klocka är genom ett mer vågat armband.

Vilka egenskaper ska en bra klocka ha?

En klocka från ett svenskt märke är naturligtvis en fördel och en klocka som dessutom har design och funktioner som vattentålighet och anti-reflektions glas är det svårt att misslyckas med presenten. En klocka som är 40 millimeter är den vanligaste för herr och passar de flesta handleder. Att köpa en klocka är en investering och det är bra att hitta en klocka som inte är för trendig, välj istället en klassisk modell 40 millimeter med vattentålighet och fin design som är tidlös.

Klockan som har allt!

Det finns extremt dyra klockor som många gillar men nästan ingen har råd med, därför är det så bra med klockor från Northman Lengi. De har tagit fram en väldigt klassisk klocka som ser ut som en riktig dyrgrip. Klockan finns i färgerna Silver och Rose Gold, båda har en vit minimalistisk urtavla. Men vad som får klockan att riktigt stå ut på marknaden är att det går att välja tio olika läderarmband från borstad Nubuck till alligatorkornad läder från kalv.